Ta kommunikasjonen til neste nivå med nye tillegg i Microsoft Teams

De siste månedene har skiftet til eksternt arbeid tvunget mange bransjer til å revurdere hvordan deres ansatte kommuniserer og samarbeider.
Publisert 4. august 2020 i Telefoni

Caroline Lampe Alsén

Salgskonsulent i Funn

Mange av våre kunder befinner seg nå i en ny fase, der de går fra kun hjemmekontor til en mer bærekraftig hybrid arbeidsplass, som blander eksternt arbeid og fysiske kontorer. Kommunikasjonsmessig er det et bredt spekter av behov som må dekkes for å koble ansatte effektivt fra arbeidsstedet til en ekstern arbeidsplass.  I den ene enden av spekteret har vi de mest grunnleggende 1:1-møtene og samtalene med kollegaer, til større gruppemøter og store arrangementer og konferanser.  I den andre enden av spekteret moderniserer Teams 1:1-anrop med et skybasert telefonsystem i den samme Teams-appen du bruker til daglig. 

Her er en oversikt over nye funksjoner i Teams som hjelper deg videre i din organisasjons digitale transformasjon. 

Skaler kontrollert og stilfullt med Avansert kommunikasjon 

Kommunikasjonssystemer over hele verden utvikler seg i takt med brukernes skiftende behov. Etter hvert som kundene våre mestrer å bruke Teams til gruppemøter, ønsker de å øke omfanget, og bruke det samme kjente verktøyet til å levere nettmøter og arrangementer i større skala. Naturligvis stiller en slik skalering større krav til både struktur og administratorkontroll for å kunne levere en profesjonell og sømløs opplevelse for deltakerne. 

Microsoft Teams løser dette med sitt nye tillegg: Avansert kommunikasjon, med disse nye funksjonene: 

 • Skaler Teams-møter opp til 20 000 deltakere.  
  Nå ut til større publikum og hold kontakten med ansatte, kunder og partnere. Med møteopplevelsen i fokus sørger denne funksjonen for at selv om møtet skalerer, er det fortsatt enkelt å administrere og lytte til talerne. Interaktive møter har en grense på 1000 deltakere, med et sømløst skifte til kun visningsmodus for deltakerne når man passerer grensen for antall brukere. 
 • Egen profilering på møter 
  Ta i bruk nye funksjoner og bruk din bedriftens identitet i møter for en mer profesjonell møteopplevelse. En profilert møtelobby lanseres i de kommende månedene sammen med ytterlige funksjoner som garantert vil glede markedsavdelingen. 
 • Forbedret administratorkontroll
  Koble andre applikasjoner til Teams for å administrere møter i stor skala og automatisere arbeidsflyter. Samarbeid med teams-sertifiserte løsningspartnere og hjelp organisasjonen med å håndtere forretningsbehov vedå konfigurere samsvarsregistreringspolicy eller bringe samarbeidtil arbeidsflytene for kundeengasjement. 

Hver av disse nye funksjonene aktiveres med den nye Avansert kommunikasjon-planen,  som kan legges til et hvilket som helst betalt abonnement for Microsoft 365 eller Office 365, og er tilgjengelig denne uken. 

Teams Calling 

Det er viktig å kommunisere 1:1 med kolleger, kunder og partnere, spesielt når det kan være utfordrende å møtes ansikt til ansikt. Ansatte i organisasjonen kan fra før av enkelt ringe hverandre fra Teams uten telefonnummer. Nå kan du bruke telefonnumre til å ringe og motta anrop med kunder, partnere og leverandører via Teams Calling, et skybasert telefonsystem i samme app. 

Med alle kommunikasjonsverktøyene dine på ett sted, gjør Teams Calling det enkelt å ringe hvem som helst, hvor som helst og fra hvilken som helst enhet. Dermed kan kan du forflytte deg sømløst mellom chat, anrop og møter. 

Dette sparer IT-tid, reduserer kostnadene og behov for opplæring av ansatte. Teams Calling er en sikker og robust løsning som brukes av både store og små organisasjoner. 

Microsoft Teams display 

I takt med at kommunikasjonsbehovene endres så påvirkes også behovet til enhetene vi bruker til å kommunisere med. I stedet for telefoner og andre eksterne enheter, tar Microsoft et nytt perspektiv på hva en telefon kan være. Nye dedikerte Teams-enheter kommer med berøringsskjerm, samtaler og video av høy kvalitet i en handsfree enhet.

For de som ønsker å modernisere telefonene sine kommer det en ny serie med Microsoft Teams-telefoner med til en rimelig pris med alternativer tilgjengelig fra AudioCodes, Poly, Yealink fra tidlig i 2021.  

USB-enheter med numeriske pads og moderne Teams-brukergrensesnitt er også på trappene. Disse USB-telefonene fungerer rett ut av esken og vil fungere med både PC og Mac og levere en høykvalitets Teams-lydopplevelse. Disse vil være tilgjengelige i slutten av 2020, og den første vil bli sendt med Yealink. 

Ser du mulighetene?

Er du interessert i hva Avansert Kommunikasjon i Teams kan forenkle og forbedre i din organisasjon? Fyll ut skjemaet så kontakter en av våre rådgivere deg for en uforpliktende prat.

  FunnFolk

  Med kunden i fokus

  Julie Gjengstø Johansen flytter hjem til Narvik og starter som kundeutvikler i Funn.

  Sikkerhet

  Løsepengevirus & sikkerhetshull

  Vi ser stadig flere eksempler på angrep knyttet til løsepengeviruset (Mespinoza/Pysa) mot ulike bransjer.

  Sikkerhet

  Sikkerhetstrusler desember 2020

  I disse dager florer det med falske e-poster som ofte ser ut som de kommer fra noen du stoler på, gjerne med link til en fil i OneDrive eller SharePoint.