Første utvikler gjennom lærlingetiden!

Ørjan Danielsen kodet seg gjennom lærlingetiden med glans og presterte «Meget godt» på fagprøven.
Publisert 30. juni 2020 i FunnFolk

Det er ingen tvil om at vi i Funn har vært heldige med lærlingene våre som gikk opp til fagprøven i vår. Dedikerte som få og usedvanlig gode til å ta til seg anvendelse av teknologi. Ørjan Danielsen er intet unntak og føyer seg inn i rekken som nummer tre med «Meget godt» på fagprøven.

Ørjan begynte hos oss i juni 2018 og har jobbet på utviklingsavdelingen i Narvik gjennom lærlingetiden. Der har han virkelig levert sakene sine og har vært en stor ressurs for seniorutviklerne. Primært har arbeidsoppgavene innebefattet utvikling av nettsider og SharePoint løsninger, samt en real mengde flytting av slike løsninger til skyen.

Ifølge Ørjan har det vært svært utviklende å jobbe i et slikt miljø.
«Noe av den fineste med å jobbe i Funn er at man får godt med ansvar. Hver dag byr på spennende utfordringer og ingen dag er lik den andre. Jeg har lært ekstremt mye mer enn jeg hadde sett for meg da jeg påbegynte lærlingetiden og er takknemlig for at jeg har fått denne muligheten.»

Administrerende direktør i Funn, Lars Ivar Simonsen er fornøyd med å ha fått vår første utvikler gjennom lærlingetiden.
«Det er veldig godt jobbet av Ørjan å prestere så godt på fagprøven. Han har hatt en fin faglig utvikling og virkelig bidratt der han har kunnet. Det er første gang Nordland Fylkeskommune kjører denne studieretningen og vi er fornøyde med å ha fått til dette nye programmet.»

Innsikt

Ta bedre beslutninger på grunnlag av data med Power Bi

Vi befinner oss alle i en datakultur hvor forretningsavgjørelser bør være basert på fakta, ikke meninger. Vi trenger innsikt for å kunne ta riktige beslutninger.

Sky

Vi flytter dine data til norsk jord!

Flytt dine data til norsk jord før fristen går ut 31. oktober 2020.

Kunstig intelligens
Sikkerhet

Siste generasjons sikkerhetssystem bruker AI

94% av alle avanserte e-post-angrep kommer forbi vanlige sikkerhetsfilter. Møt siste generasjons sikkerhetssystemer, bygget på avansert AI, som er selvlærende og kan reagere allerede ved de første subtile tegnene til angrep.