Hallgeir er tilbake!

Etter fem år i Lenvik kommune er endelig Hallgeir igjen å finne på kontoret på Finnsnes.
Publisert 18. mai 2020 i FunnFolk

Med etterutdanning på plass innen prosjekt- og IT-ledelse, ble fristelsen for stor da Funn søkte etter prosjektleder på Finnsnes.

Ifølge Hallgeir passet stillingen veldig bra med utdannelsen han har tilegnet seg mens han har vært i det offentlige. «Funn er og blir en veldig god arbeidsplass. Det vet jeg etter alle mine år i selskapet fra driftIT AS på Finnsnes ble kjøpt opp av Funn i 2007. Det er ikke minst godt å komme tilbake til selskapet å se kjente fjes blant alle de nye. Jeg gleder meg til å komme i gang i en ny rolle i en offensiv bedrift i vekst. Som Senjaværing med tilknytning til havet synes jeg posisjonen Funn har opparbeidet seg innenfor havbruk de siste årene er svært imponerende. Det viser virkelig den evnen til omstilling som kreves for å nå langt som IT bedrift i en verden med raskt skiftende teknologi og behov.»

Administrerende direktør i FUNN; Lars Ivar Simonsen er fornøyd med å få han på laget igjen. «Hallgeir har tidligere jobbet mange år i Funn. Han har som mange av oss andre hele tiden bygget mye kunnskap rundt det vi holder på med. På et tidspunkt ønsket han seg nye utfordringer og det fikk han i en større offentlig organisasjon. En plass hvor han også har formalisert kunnskapen sin, og da ikke bare rundt det tekniske. At vi nå får han tilbake i en prosjektlederrolle hvor han kan nyttiggjøre seg av alt han har lært synes jeg er veldig flott. Tror også at han vil se at vi i Funn har utviklet oss godt i den perioden han har vært ute. Og jeg er sikker på at han får spennende ting å bryne seg på i årene som kommer hos oss.

Telefoni

Fordeler med telefoni i Microsoft Teams

Samle all kommunikasjon på ett sted og samarbeid enklere og mer effektivt med telefoni i Microsoft Teams.

Telefoni

Ta kommunikasjonen til neste nivå med nye tillegg i Microsoft Teams

De siste månedene har skiftet til eksternt arbeid tvunget mange bransjer til å revurdere hvordan deres ansatte kommuniserer og samarbeider.

Tips & triks

Microsoft Family Safety – appen som beskytter det som betyr mest

Microsoft treffer innertier med nyttige funksjoner for familien som stedsdeling, spilletid, søkefiltre og ukentlige aktivitetsrapporter.