Hallgeir er tilbake!

Etter fem år i Lenvik kommune er endelig Hallgeir igjen å finne på kontoret på Finnsnes.
Publisert 18. mai 2020 i FunnFolk

Med etterutdanning på plass innen prosjekt- og IT-ledelse, ble fristelsen for stor da Funn søkte etter prosjektleder på Finnsnes.

Ifølge Hallgeir passet stillingen veldig bra med utdannelsen han har tilegnet seg mens han har vært i det offentlige. «Funn er og blir en veldig god arbeidsplass. Det vet jeg etter alle mine år i selskapet fra driftIT AS på Finnsnes ble kjøpt opp av Funn i 2007. Det er ikke minst godt å komme tilbake til selskapet å se kjente fjes blant alle de nye. Jeg gleder meg til å komme i gang i en ny rolle i en offensiv bedrift i vekst. Som Senjaværing med tilknytning til havet synes jeg posisjonen Funn har opparbeidet seg innenfor havbruk de siste årene er svært imponerende. Det viser virkelig den evnen til omstilling som kreves for å nå langt som IT bedrift i en verden med raskt skiftende teknologi og behov.»

Administrerende direktør i FUNN; Lars Ivar Simonsen er fornøyd med å få han på laget igjen. «Hallgeir har tidligere jobbet mange år i Funn. Han har som mange av oss andre hele tiden bygget mye kunnskap rundt det vi holder på med. På et tidspunkt ønsket han seg nye utfordringer og det fikk han i en større offentlig organisasjon. En plass hvor han også har formalisert kunnskapen sin, og da ikke bare rundt det tekniske. At vi nå får han tilbake i en prosjektlederrolle hvor han kan nyttiggjøre seg av alt han har lært synes jeg er veldig flott. Tror også at han vil se at vi i Funn har utviklet oss godt i den perioden han har vært ute. Og jeg er sikker på at han får spennende ting å bryne seg på i årene som kommer hos oss.

Innsikt

Ta bedre beslutninger på grunnlag av data med Power Bi

Vi befinner oss alle i en datakultur hvor forretningsavgjørelser bør være basert på fakta, ikke meninger. Vi trenger innsikt for å kunne ta riktige beslutninger.

Sky

Vi flytter dine data til norsk jord!

Flytt dine data til norsk jord før fristen går ut 31. oktober 2020.

Kunstig intelligens
Sikkerhet

Siste generasjons sikkerhetssystem bruker AI

94% av alle avanserte e-post-angrep kommer forbi vanlige sikkerhetsfilter. Møt siste generasjons sikkerhetssystemer, bygget på avansert AI, som er selvlærende og kan reagere allerede ved de første subtile tegnene til angrep.