Imenco inngår avtale med FUNN

Undervannskamera-spesialisten Imenco har inngått forhandleravtale i Nordland, Troms og Finnmark.
Publisert 2. mars 2020 i Havbruk

Imenco Havbruk styrker sin tilstedeværelse i de tre nordligste fylkene gjennom avtale med Funn. Avtalen innbefatter salg, installasjon og service i dette området.

  • Vi er begeistret over å ha inngått denne avtalen med Funn. De er et bunnsolid selskap med et godt navn i næringen – og et betydelig geografisk nedslagsfelt, sier Olve Byre – daglig leder hos Imenco Havbruk.

Imenco Havbruk får med dette et solid fotfeste i Nord.

  • Havbruksnæringen er viktig for oss, og vi har lenge vært en aktiv aktør innen kommunikasjonsløsninger og IKT-drift. Nå ser vi en tydelig trend mot bedre, smartere kameraløsninger – knyttet opp mot maskinlæring og automatisering. Dette krever solide, driftssikre kamerasystemer med svært god optikk. Og vi er nå glade for å kunne fortelle våre kunder at vi gjennom samarbeidet med Imenco Havbruk kan tilby en svært solid portefølje, sier * hos Funn.

Funn har sterk fokus på anvendelse av teknologi, og samarbeidet med Imenco underbygger viktigheten av en sikker kommunikasjon helt fra merdkanten inn til oppdretterens kontrollsenter/fjernfòringstsudio. Funn har over tid bygget og driftet kommunikasjon/infrastruktur for havbruksnæringen i hele landet, og ved å nå kunne tilby selve innholdet underbygger det ambisjonen om å være det ENE kontaktpunktet for kunden. At Imenco har hatt en tydelig profil med åpenhet, via såkalte API’er, har vært avgjørende for oss i Funn, og når vi i tillegg får tilgang på bildeanalyse-kompetanse så er jo alliansen komplett. Vi er allerede godt i gang og til uken er første felles-samling med operative ressurser fra næringen i Ofoten og Sør-Troms, uttaler Funn.

Avtalen er nylig signert – og samarbeidet er allerede i gang.

For ytterligere opplysninger, vennligst kontakt:
Olve Byre, Daglig leder, Imenco Havbruk / Mobil: +47 48868393
Lars Ivar Simonsen, Adm.dir / Funn/ Mobil: +47 918 033 45

Innsikt

Ta bedre beslutninger på grunnlag av data med Power Bi

Vi befinner oss alle i en datakultur hvor forretningsavgjørelser bør være basert på fakta, ikke meninger. Vi trenger innsikt for å kunne ta riktige beslutninger.

Sky

Vi flytter dine data til norsk jord!

Flytt dine data til norsk jord før fristen går ut 31. oktober 2020.

Kunstig intelligens
Sikkerhet

Siste generasjons sikkerhetssystem bruker AI

94% av alle avanserte e-post-angrep kommer forbi vanlige sikkerhetsfilter. Møt siste generasjons sikkerhetssystemer, bygget på avansert AI, som er selvlærende og kan reagere allerede ved de første subtile tegnene til angrep.