Imenco inngår avtale med FUNN

Undervannskamera-spesialisten Imenco har inngått forhandleravtale i Nordland, Troms og Finnmark.
Publisert 2. mars 2020 i Havbruk

Imenco Havbruk styrker sin tilstedeværelse i de tre nordligste fylkene gjennom avtale med Funn. Avtalen innbefatter salg, installasjon og service i dette området.

  • Vi er begeistret over å ha inngått denne avtalen med Funn. De er et bunnsolid selskap med et godt navn i næringen – og et betydelig geografisk nedslagsfelt, sier Olve Byre – daglig leder hos Imenco Havbruk.

Imenco Havbruk får med dette et solid fotfeste i Nord.

  • Havbruksnæringen er viktig for oss, og vi har lenge vært en aktiv aktør innen kommunikasjonsløsninger og IKT-drift. Nå ser vi en tydelig trend mot bedre, smartere kameraløsninger – knyttet opp mot maskinlæring og automatisering. Dette krever solide, driftssikre kamerasystemer med svært god optikk. Og vi er nå glade for å kunne fortelle våre kunder at vi gjennom samarbeidet med Imenco Havbruk kan tilby en svært solid portefølje, sier * hos Funn.

Funn har sterk fokus på anvendelse av teknologi, og samarbeidet med Imenco underbygger viktigheten av en sikker kommunikasjon helt fra merdkanten inn til oppdretterens kontrollsenter/fjernfòringstsudio. Funn har over tid bygget og driftet kommunikasjon/infrastruktur for havbruksnæringen i hele landet, og ved å nå kunne tilby selve innholdet underbygger det ambisjonen om å være det ENE kontaktpunktet for kunden. At Imenco har hatt en tydelig profil med åpenhet, via såkalte API’er, har vært avgjørende for oss i Funn, og når vi i tillegg får tilgang på bildeanalyse-kompetanse så er jo alliansen komplett. Vi er allerede godt i gang og til uken er første felles-samling med operative ressurser fra næringen i Ofoten og Sør-Troms, uttaler Funn.

Avtalen er nylig signert – og samarbeidet er allerede i gang.

For ytterligere opplysninger, vennligst kontakt:
Olve Byre, Daglig leder, Imenco Havbruk / Mobil: +47 48868393
Lars Ivar Simonsen, Adm.dir / Funn/ Mobil: +47 918 033 45

FunnFolk

Med kunden i fokus

Julie Gjengstø Johansen flytter hjem til Narvik og starter som kundeutvikler i Funn.

Sikkerhet

Løsepengevirus & sikkerhetshull

Vi ser stadig flere eksempler på angrep knyttet til løsepengeviruset (Mespinoza/Pysa) mot ulike bransjer.

Sikkerhet

Sikkerhetstrusler desember 2020

I disse dager florer det med falske e-poster som ofte ser ut som de kommer fra noen du stoler på, gjerne med link til en fil i OneDrive eller SharePoint.