Meget godt på fagprøven og fast jobb

Marcus Foshaug imponerte på fagprøven i IKT servicefag og ble tilbudt fast stilling som systemkonsulent i Funn på dagen.
Publisert 15. juni 2020 i FunnFolk

Meget godt på fagprøven definerer innsatsen til Marcus i Funn gjennom lærlingtiden. Mens pandemien sto på som verst holdt han fortet på kundeservice og servet kunder i overgangsfasen til hjemmekontor med glans

Selve fagprøven i IKT servicefag gjorde Marcus unna til stående applaus fra sensorene. Planlegging, begrunnelse og gjennomføring av oppsett for et komplett kontormiljø med brannmur, switch, azure, sky basert AD -løsning, samt dokumentasjon av det hele.

Ifølge Administrende direktør i Funn, Lars Ivar Simonsen var det et enkelt valg å tilby Marcus fast stilling som systemkonsulent.

«Marcus har fra dag en i Funn gjort seg tilgjengelig for arbeidsoppgaver, han er lett å stole på og han tar stort ansvar for de oppgavene han skal løse. Marcus har startet på en fin arbeidsreise og det var et lett valg å tilby han jobb hos oss. Det er gledelig at han nå har fått formalisert sin kompetanse og er klar til å ta fatt på nye oppgaver i Funn med fagbrevet i hånden.»

I lærlingtiden har Marcus primært arbeidet med kundeservice, migrering til skytjenester og oppsett av Funn 365 hos kunder. Han imponerte særlig ved klientovertakelsen for Nordkraft der han flyttet alle brukerne til nytt domene. Etter 2 år som lærling er han nå fornøyd med å komme i mål.

«Funn er et spennende selskap å jobbe i, der man hele tiden får utvikle seg. I bedriften får man muligheten til å forme mye av stillingen sin selv. Det innebærer både stor frihet og stort ansvar, noe som passer meg utmerket. Det er godt å være ferdig som lærling og starte på et nytt kapittel.»

FunnFolk

Med kunden i fokus

Julie Gjengstø Johansen flytter hjem til Narvik og starter som kundeutvikler i Funn.

Sikkerhet

Løsepengevirus & sikkerhetshull

Vi ser stadig flere eksempler på angrep knyttet til løsepengeviruset (Mespinoza/Pysa) mot ulike bransjer.

Sikkerhet

Sikkerhetstrusler desember 2020

I disse dager florer det med falske e-poster som ofte ser ut som de kommer fra noen du stoler på, gjerne med link til en fil i OneDrive eller SharePoint.