Ny mann i Bergen

Et nytt år gir nye muligheter sies det. Vi starter året med en nysignering av Arild Pedersen fra Serit Bergen.
Publisert 8. februar 2021 i Bergen, Lokasjoner, Production

Arild skal jobbe i havbruksvertikalen som seniorrådgiver og fortsatt være lokalisert i Bergen. Pedersen er ingen førstereisgutt, han har jobbet innenfor IT & digitalisering siden begynnelsen av 90 tallet. Deriblant 12 år i Atea, samt noen sesonger i Evry og hatt nasjonalt ansvar for salg og markedsføring langs veien.

«I Serit er et av fokusområdene havbruksnæringen, god på IT kommunikasjonsløsninger. Da Funn kom inn som søsterselskap. Funn havbruksprodukter, konkrete som brukes på merdkanten. Serit har teknologiproduktene som kan knyttes inn mot totaltopplevelse. Dermed var dette en match. Kunnskap om næringens daglige utfordringer. Serit teknologikompetanse, merverdi for kunden.»
Arild Pedersen
Seniorrådgvier i Funn

Han er genuint opptatt av digitalisering og hvordan havbruksnæringen kan utvikle seg videre med riktig anvendelse av teknologi. Lokalisert midt i smørøyet av oppdrettsnæringen ligger alt til rette for at Arild skal bli en fin ressurs i denne vertikalen. Han er svært fornøyd med å bli en del av Funn Havbruk og ser frem til å bli bedre kjent med resten av gjengen i Funn.

«Bergen og Vestlandet er et viktig geografisk område for havbrukssatsingen vår. Vi er veldig glad for å få med oss Arild som vil bidra til økt vekst innenfor både vertikal og geografi i tiden fremover.»
Ørjan Torsteinsen
CEO i Funn
FunnFolk

Med kunden i fokus

Julie Gjengstø Johansen flytter hjem til Narvik og starter som kundeutvikler i Funn.

Sikkerhet

Løsepengevirus & sikkerhetshull

Vi ser stadig flere eksempler på angrep knyttet til løsepengeviruset (Mespinoza/Pysa) mot ulike bransjer.

Sikkerhet

Sikkerhetstrusler desember 2020

I disse dager florer det med falske e-poster som ofte ser ut som de kommer fra noen du stoler på, gjerne med link til en fil i OneDrive eller SharePoint.