Ny mann på rett plass

Øyvind Kristiansen starter som prosjektleder i Funn.
Publisert 5. juni 2020 i FunnFolk

Øyvind kommer fra en stilling i Narvik Kommune der han har jobbet med digitalisering innenfor helse og omsorg. Han ser nå frem til å gyve løs på nye spennende oppgaver i Funn.

«Jeg er veldig fornøyd med stillingen som prosjektleder mot Microsoft porteføljen til Funn. Med over 2000 kunder i hele landet er det nok av spennende muligheter å ta tak i.»

Øyvind har tidligere jobbet i Avanade der han jobbet mye med Telenor, ulike banker og finn.no. Han har stor kompetanse innenfor arbeid med BI, og skal jobbe med PowerBI, Microsoft sitt verktøy for interaktive datavisualiseringer og rapporterering. Som tobarnsfar med en passion for 3D printing liker han utfordringer å bryne seg på.

«Stillingen i Funn gir meg muligheten til å bidra til næringsutvikling, og jeg får virkelig brukt min kompetanse. I tillegg til at jeg får være med på en spennende reise med landsdelens mest offensive IT selskap.»

Administrerende direktør i Funn; Lars Ivar Simonsen er fornøyd med å få Øyvind med på laget. «Øyvind er både fremoverlent og løsningsorientert i forhold til anvendelse av teknologi. Jeg tror han blir å trives godt i Funn og at han får nok av spennende arbeidsoppgaver fremover.»

Telefoni

Fordeler med telefoni i Microsoft Teams

Samle all kommunikasjon på ett sted og samarbeid enklere og mer effektivt med telefoni i Microsoft Teams.

Telefoni

Ta kommunikasjonen til neste nivå med nye tillegg i Microsoft Teams

De siste månedene har skiftet til eksternt arbeid tvunget mange bransjer til å revurdere hvordan deres ansatte kommuniserer og samarbeider.

Tips & triks

Microsoft Family Safety – appen som beskytter det som betyr mest

Microsoft treffer innertier med nyttige funksjoner for familien som stedsdeling, spilletid, søkefiltre og ukentlige aktivitetsrapporter.