Ta bedre beslutninger på grunnlag av data med Power Bi

Vi befinner oss alle i en datakultur hvor forretningsavgjørelser bør være basert på fakta, ikke meninger. Vi trenger innsikt for å kunne ta riktige beslutninger.
Publisert 17. september 2020 i Innsikt

Øyvind Kristiansen

Øyvind Kristiansen

Prosjektleder i Funn

Hver dag sender kolleger deg all slags data, fra rapporter til regneark, e-postmeldinger med diagrammer, og til og med utskrevne brosjyrer. Når dataene akkumuleres, blir det vanskeligere å raskt finne det du trenger. For mye data øker også risikoen for at du ikke bruker den nyeste informasjonen.

Hva om du kunne se datainnsikt som visuelle bilder i stedet for kun lister og tabeller?

Power BI kan bidra til å gjøre jobben din både enklere og mer effektiv, ved koble sammen dine datakilder og visualisere dataene på en meningsfull og forståelig måte. Samtidig som dataene oppdateres automatisk, slik at du alltid arbeider med det nyeste innholdet.

Siden innholdet ikke er statisk, kan du utforske dataene ytterligere ved å se etter trender, innsikt og annen forretningsanalyse. Smarte funksjonener i Power BI gjør det mulig å dele opp innholdet etter behov.

Du kan også la Power BI overvåke dataene for deg, og sende deg varsler når disse endres over eller under en terskel du angir. Alt er tilgjengelige når som helst, enten det er i skyen eller lokalt, fra hvilken som helst enhet.

Er Power BI er noe for meg?

Du trenger ikke å være dataforsker for å utføre komplekse dataanalyser. Power BI gjør det kompliserte arbeidet med å få innblikk i hva som skjer mulig for alle, ikke bare dataspesialister. Det gjør at du kan ta bedre og mer informerte avgjørelser ved å utforske dataene og oppdage ny innsikt.

Power BI er lettfattelig og leverer kraftig datastøttet forretningsanalyse som hjelper deg å svare på spørsmål, ta avgjørelser, spore fremdrift, lage prognoser, holde deg regelmessig oppdatert og mye mer.

Bli med på webinar

Nå vet du litt mer om hva Power BI er, og hvorfor du burde bruke det. Meld deg på vårt webinar: Fra terskelverdi til prediksjon, der du kan lære hvordan du kan benytte dine data riktig og forutsi ditt neste trekk med Microsoft PowerBi.

Sky

Vi flytter dine data til norsk jord!

Flytt dine data til norsk jord før fristen går ut 31. oktober 2020.

Kunstig intelligens
Sikkerhet

Siste generasjons sikkerhetssystem bruker AI

94% av alle avanserte e-post-angrep kommer forbi vanlige sikkerhetsfilter. Møt siste generasjons sikkerhetssystemer, bygget på avansert AI, som er selvlærende og kan reagere allerede ved de første subtile tegnene til angrep.

Telefoni

Fordeler med telefoni i Microsoft Teams

Samle all kommunikasjon på ett sted og samarbeid enklere og mer effektivt med telefoni i Microsoft Teams.