Vi flytter dine data til norsk jord!

Flytt dine data til norsk jord før fristen går ut 31. oktober 2020.
Publisert 11. september 2020 i Sky

Finn Haukebøe

Konseptansvarlig skytjenester

Den 19. november 2019 åpnet Microsoft sine norske datasentre. Og kunne fra da tilby skytjenester fra sin globale skyplattform, «Azure». Fra den 15. april 2020 åpnet Microsoft for at kunder kan få flyttet sine data lagret i Office 365 til de norske datasentrene.

Kunder som har kjøpt Office 365 før den 15. april 2020 må selv sørge for å få startet flyttingen av data til norsk jord; eller bruke en Microsoft-partner som Funn AS for å gjøre det. (Har du kjøpt Office 365 etter den 15. april 2020 trenger du ikke foreta deg noe – da skal dataene dine automatisk ha blitt plassert i de norske datasentrene ved opprettelsen av abonnementet.)

Microsoft har satt en frist på flytting av data til norsk jord: Etter den 31. oktober 2020 er det for sent. Da stenger Microsoft for muligheten til å flytte dataene dine til norsk jord.

Funn anbefaler alle å gjennomføre denne flyttingen. Alternativet etter fristen er å opprette et helt nytt abonnement, kopiere dataene selv manuelt over til det nye abonnementet, for deretter å slette det gamle. En tidkrevende prosess som vi tror de fleste av våre kunder ønsker å unngå.

Bestill reservasjon for flytting allerede i dag!

Flytting av data til norsk jord

Benytt deg av denne muligheten før fristen går ut. Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt og starter flytteprosessen.

Kampanjepris

kr 3 900 eks. mva.

  Jeg har fullmakt til å bestille flytting på vegne av firmaet

  Sikkerhet

  Løsepengevirus & sikkerhetshull

  Vi ser stadig flere eksempler på angrep knyttet til løsepengeviruset (Mespinoza/Pysa) mot ulike bransjer.

  Sikkerhet

  Sikkerhetstrusler desember 2020

  I disse dager florer det med falske e-poster som ofte ser ut som de kommer fra noen du stoler på, gjerne med link til en fil i OneDrive eller SharePoint.

  Innsikt

  Ta bedre beslutninger på grunnlag av data med Power Bi

  Vi befinner oss alle i en datakultur hvor forretningsavgjørelser bør være basert på fakta, ikke meninger. Vi trenger innsikt for å kunne ta riktige beslutninger.