IoT miljømåling

Hjem » Havbruk » IoT miljømåling
Miljøloggere fra Funn – enklere blir det ikke

Miljøloggeren fra Funn har mulighet for å tilkobles to samtidige sensorer og har batterivarighet på en hel generasjon. Det er ingen behov for kabling eller lokale nettverk. Du slipper å bekymre deg om vedlikehold og avansert teknologi, Funn sørger for at loggeren alltid fungerer og er kalibrert.

Enkel montering

Selve monteringen er svært enkel, dine ansatte kan utføre montasjen selv uten behov for ekstern bistand. Loggeren fungerer med en gang den er montert på merdkanten med vår enkle montasjebrakett. Med innebygd GPS er den enkel å holde rede på når den flyttes mellom ulike lokasjoner.

Hvorfor velge miljølogger fra Funn?

  • Miljøloggeren fra Funn har batterikapasitet tilpasset et utsett/en generasjon i hav.
  • Det er ingen behov for kabling eller lokale nettverk og Funn sørger for at loggeren alltid fungerer og er kalibrert.
  • Selve monteringen er svært enkel og kan utføres av kunden selv.
  • Loggeren aktiveres når montert via montasjebraketten, og med innebygd GPS vet man også om den flyttes mellom ulike lokaliteter/merder.
  • De finnes pre-definerte rapporter og oksygenverdiene settes i kombinasjon med ulike andre sensormålinger og gir verdifull informasjon både i sanntid med trender og i et historisk perspektiv. Disse kan selvsagt kundetilpasses.

Verdifull sanntidsinformasjon

Oksygenmålinger fra merd visualisert i Microsoft PowerBi

Ved å utnytte lagrede datasett kan oksygenverdiene settes i kombinasjon med ulike andre sensormålinger og gi verdifull informasjon. Satt i system kan verdiene og trendutviklingene analyseres og presenteres i automatiserte rapporter og i ulike dashboards fra Funn, som Røkter 2.0 eller Power Bi. Dermed har man full sporbarhet på data i sanntid eller i historisk perspektiv.

Skaff deg et bekymringsfritt forhold til IT, du også!

Ønsker du mer informasjon?

Fyll inn kontaktskjemaet eller send meg en e-post så hjelper jeg deg gjerne i gang.

Nils-Martin Alsèn

Senior bedriftsrådgvier

Send epost