Lokal IT-drift
og support

Er dere klare for skytjenester? Har dere planer om å investere i nye servere eller annet IT-utstyr som skal plasseres i bedriftens lokaler? Eller har dere allerede en IT-løsning som dere ønsker konsulentbistand til? Våre konsulenter har bred erfaring fra rådgivning, drift av- og support på lokale IT-løsninger ute hos våre kunder.

Vi har avdelingskontorer i Alta, Finnsnes, Harstad, Sortland, Narvik, Bodø, Oslo og på Svalbard, og kan ta totalansvar for hele IT-løsningen deres – fra innkjøp til drift og 24/7 support.

Eksempler på hva vi kan bidra med:

Generelt
Lokal drift av IT-løsninger, lagring og nettverk. Rådgivning, innkjøp, installasjon, konfigurasjon, feilsøk/-retting, overvåkning, antivirus, automatisk patching av servere og PCer, online/lokal backup, økt sikkerhet.

PCer/skrivere/skannere m.m.
Alle typer/merker – enten det er bærbare/stasjonære PCer, arbeidsstasjoner, tynne klienter, laserskrivere, blekkskrivere, m.m.

Mobile enheter
Mobiltelefoner, nettbrett, radio, iOS (iPhone/iPad), Android eller Windows.

Skytjenester
Etablering og administrasjon av Office 365. Chat, videokonferanse, og mulighet for å ringe ut / motta vanlige telefonsamtaler med Skype for Business. Og mye mer.

Proaktiv drift
Vi overvåker servere og PCer, noe som gjør proaktiv drift mulig. Hvis f.eks. en harddisk holder på å gå full kan dere unngå systemkrasj ved at vi tar affære før disken fylles helt opp.

Driftsavtale
Vi kan ta totalansvar for din IT-løsning. Fjerndrift, avtalt responstid, konsulenter som kjenner deg og din bedrifts løsninger, og 24/7 support er noen av elementene i en driftsavtale.

funn konsulent

Drift av servere, PC’er, skrivere, nettverk og annet IT-utstyr i din bedrifts lokaler