Microsoft Office 365 Business – fra Essentials til Premium

Office 365 er abonnement på Office-programmer og andre produktivitetstjenester som du får tilgang til via Internett (skytjenester), for eksempel nettmøter via Skype for Business og e-post i Exchange Online for bedrifter, i tillegg til ekstra lagringsplass på nettet med OneDrive for Business og Skype-minutter.

office 365 devices1

Mange Office 365-abonnementer inneholder også skrivebordsversjonene av de nyeste Office-programmene, som brukere kan installere på flere datamaskiner og enheter. Den komplette pakken omfatter Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Publisher og Access. Du kan installere programmene på flere enheter, inkludert Windows- og Mac-maskiner, Android-nettbrett, Android-telefoner, iPad og iPhone. Når du har et aktivt Office 365-abonnement som inkluderer skrivebordsversjonen av Office, har du alltid den nyeste versjonen av Office-programmene tilgjengelig.

Funn tilbyr alle varianter av Office 365. Våre IT-konsulenter setter opp kontoene for deg, og bistår gjerne med installasjon og konfigurasjon på PCer i din virksomhet.

Ja, takk! Jeg vil gjerne ha et tilbud på Office 365 Business: