Funn Skylar
Drive

Skylar Drive er en skytjeneste som gir deg mulighet til å synkronisere filer mellom ulike enheter, og dele filer med andre når du er på farta. Du kan benytte en webportal, PC, Mac, Linux eller mobiltelefon. Alle data lagres i vårt norske datasenter, og forlater aldri Norges grenser.

Skylar Drive er en skytjeneste som gir deg tilgang til dokumenter, bilder og andre filer uansett hvor du er, og fra de fleste typer enheter. Du kan dele filer med andre Skylar Drive-brukere innenfor din virksomhet, eller du kan sende en link via e-post, for å dele med eksterne brukere utenfor din virksomhet.

Filer som endres kan rulles tilbake til en tidligere versjon, og du kan selv gjenopprette slettede filer opp til 6 måneder tilbake i tid. Dersom du trenger å gjenopprette lengre tilbake i tid tar vi vare på månedlig backup i ett år.

Sikker lagring i nettskyen – innenfor Norges grenser

skylar365

Støttede plattformer:
Windows (XP, Vista, 7 og 8) Mac OSX (10.7+, 64-bit)
Linux (CentOS, Ubuntu, m.fl.)
iOS (7.0+)
Android (2.2+)

Nøkkelfunksjoner

Webportal med søk, favoritter, og “tagging” for å finne filer raskt og enkelt. Synkronisering, mobil app, deling internt og eksternt, versjonshåndtering, bildevisning, automatisk “slideshow” i webportalen, og mye mer!

Mer informasjon?

Fyll ut og send inn skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg: