Funn Skylar
Mail

Skylar Mail er en tjeneste i nettskyen levert fra våre datasentre i Nord-Norge. Den er basert på Microsoft Exchange, og gir deg tilgang til e-post, felleskalendere, delte adressebøker, webmail og mobil synkronisering.

Bruker du PC/Mac kan du velge om du skal benytte Outlook, Webmail eller andre e-postklienter. Med en smarttelefon synkroniseres innboksen, adresseboken, kalenderen og oppgavelisten med Skylar Mail, slik at telefonen alltid er oppdatert.

I tillegg er det mulighet for å benytte felleskalender, noe som forenkler samarbeidet internt i bedriften, og en delt adressebok sikrer at de ansatte alltid har tilgang til en oppdatert kontaktliste. Felleskontoer og distribusjonslister sørger for å holde de ansatte oppdatert, og for at informasjon ikke blir borte ved evt. fravær el.l.

Når du kobler deg opp mot Skylar Mail blir trafikken mellom enheten din og datasenteret vårt kryptert (SSL). Innkommende e-post blir scannet for spam/virus, og du kan også selv definere filtre som lagrer e-post der du vil (evt. sletter e-post som du ikke ønsker å motta).

Smarttelefoner eller nettbrett som er mistet eller stjålet kan “wipes” med Skylar Mail. Det betyr at de kan tilbakestilles til fabrikkoppsettet, for å unngå at virksomhetskritiske data kommer på avveie. Denne funksjonen kan startes av eieren/brukeren selv via webmail-grensesnittet. Evt. kan IT- ansvarlig eller en av våre konsulenter gjøre det fra dedikerte administrasjonverktøy.

Exchange i nettskyen

Skylar mail

Bruk PC, Mac, webmail, nettbrett eller mobiltelefon mot vår nettskybaserte mailtjeneste, som gir din bedrift en fullverdig og kostnadseffektiv Microsoft Exchange-løsning.

Mer informasjon? Fyll ut og send inn skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg: