Funn Skylar 365

Skylar 365 er en komplett IT-plattform for alle typer virksomheter. Det er en ferdig driftet plattform som kan utvides/tilpasses etter behov. Den leveres enten som en delt plattform, der virksomheter deler på ressurser for å redusere kostnader; eller som en dedikert plattform for økt frihet til å gjøre spesialtilpasninger. Skylar 365 er en kostnadseffektiv, tilgjengelig, brukervennlig, sikker, skalerbar, og fremtidsrettet IT-plattform.

På kontoret etableres site-to-site VPN, for økt sikkerhet og brukervennlighet. Utenfor kontoret benyttes 2-faktor-autentisering for ekstra sikkerhet i tillegg til brukernavn og passord.

Ikoner med koblinger til fagsystemer installert i Skylar 365 integreres på brukerens skrivebord. Programvaren kan også startes fra en webportal, evt. via en “app” på smarttelefoner eller nettbrett (iOS/Android/Windows Phone).

Egenskaper:

  • Active Directory (brukerkatalog)
  • Filserver (felles- og personlig lagringsområde)
  • Applikasjonsserver (for fagsystemer)
  • Terminalserver (for tilgang via RemoteApp/RD client/RD Web)
  • Integrasjon mot Office 365 og Azure
  • Single Sign-On
  • Selvbetjening (brukeradm., fellesmapper, Office 365, m.m.)
  • Backup (kan utvides/tilpasses)

Brukeren i fokus:

I dag ønsker mange frihet til å jobbe fra hvor som helst, med hvilken som helst enhet, når som helst. Enten man har en bærbar PC, et nettbrett, eller en mobiltelefon ønsker man å ha tilgang til både programvare og dokumenter. Med Skylar 365 kan du benytte hvilken som helst enhet for å få tilgang til din virksomhets fagsystemer og data. Enten du sitter på flyet, toget, bussen, hjemmekontor, eller i bilen, kan du koble deg til og jobbe som om du satt på kontoret.

Ved bruk av Work Folders, SharePoint, eller OneDrive kan dokumentene synkroniseres med PCen, slik at du kan jobbe «Offline»; uten internettilkobling.

Hele din IT-plattform i nettskyen

skylar 365

Skylar 365 gir deg en server i nettskyen. Til et fast og forutsigbart månedlig vederlag.

Utvalgt programvare er ferdig installert, og alt er klart for selvbetjening av enkle funksjoner.

Mer informasjon? Fyll ut og send inn skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg: