Funn Skylar
Backup

Moderne og profesjonell backup som sikrer hele maskinen din; ikke bare dokumenter, bilder, o.l. Hvis maskinen slutter å fungere kan den startes opp som en virtuell maskin i vår nettsky. Og du kan fortsette der du slapp mens du venter på en ny maskin. Når den nye er ankommet kan du gjenopprette den gamle på den nye, og fortsette som før. Trenger du bare å gjenopprette ett enkelt dokument er det selvfølgelig også mulig.

Nå kan du ta imagebackup av PCer og servere (Windows og Linux), og starte de opp som virtuelle maskiner i nettskyen hvis en krisesituasjon skulle oppstå. Dermed kan du fortsette som før, mens du venter på reparasjon eller ny maskin.

Gjenoppretting av hele maskinen fra backup kan gjøres vha. en gjenopprettingsdisk (på USB/SD-kort/CD/DVD/BD el.l). Den gir deg en alternativ måte å starte opp maskinen på, og starter et program som du benytter for å gjenopprette hele PCen.

Gjenopprettingsdisken inneholder også verktøy som kan brukes for å reparere boot-sektoren og systemfiler, i tillegg til at du kan nullstille passordet for administrator-brukeren hvis du har glemt det.

Imagebackup i nettskyen

backup

Støttede plattformer:
Windows
Windows Server
Linux

Mer informasjon? Fyll ut og send inn skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg: