FUNN Skylar security 2FA

Skylar Security 2FA er en skybasert tjeneste som tilbyr to-faktor-autentisering. Det betyr at brukere må skrive inn en engangskode i tillegg til brukernavn og passord når de skal logge seg inn på din virksomhets IT-systemer. F.eks. når de jobber fra hjemmekontor.

De siste årene har vi sett flere eksempler på at hackere har fått tak i brukernavn og passord til velkjente tjenester på internett. Her er noen eksempler: 32 millioner Twitterkontoer, 360 millioner MySpace-kontoer, og 117 millioner LinkedIn-kontoer. I databaser på internett finnes det rundt 2 milliarder hackede kontoer!

Hvis brukere benytter samme brukernavn og passord på din virksomhets IT-systemer, som på noen av de kontoene som er tilgjengelige på Internett, er risikoen stor for at uvedkommende også kan få tilgang. Derfor er det viktig å beskytte virksomhetskritiske IT-systemer med en tidsbegrenset engangskode i tillegg til brukernavn og passord.

Med Skylar Security 2FA kan du være trygg på at kun autoriserte brukere får tilgang til din virksomhets IT-systemer.

Tidsbegrenset engangskode for ekstra sikkerhet

Skylar Security 2FA er en nettsky-tjeneste levert fra vårt datasenter. Den sikrer at brukeren som logger seg inn faktisk er den han/hun påstår å være.