FUNN Skylar signage

Komplett pakke med alt du trenger for å presentere informasjon via digitale infoskjermer til ditt publikum. Skylar Signage gir mulighet for selvbetjening og øyeblikkelig visning av endringer på alle skjermer. Våre designere og utviklere spesialtilpasser utseendet og informasjonen iht. din virksomhets ønsker.

Kontrollpanelet i Skylar Signage er “online”. Det betyr at du kan logge deg inn fra hvor som helst, og du kan bruke den enheten som passer deg best, enten det er et nettbrett, PC eller Mac.

Endringer som lagres i kontrollpanelet vil fortløpende bli vist på de infoskjermene som er koblet til. Du trenger altså ikke fysisk tilgang til infoskjermene for å gjøre endringer på det som blir vist til ditt publikum.

Tjenesten baserer seg på et av verdens mest populære CMS. Det brukes vanligvis til nettsider, men kan tilpasses de fleste behov. Skylar Signage kan derfor kombineres med dine nettsider, hente innhold fra databasen, og vise det på dine digitale infoskjermer. Ta kontakt med oss dersom du er interessert i et tilbud på nye nettsider også.

Dersom du ønsker å presentere informasjon på en skjerm med “touchscreen” er det også mulig med Skylar Signage. Det betyr at du kan la ditt publikum navigere seg gjennom informasjon på en intuitiv, grafisk tiltalende, og svært enkel måte.

Det er ikke behov for et eget program for å spille av presentasjonen. Det eneste du trenger er en nettleser (Chrome, Firefox el.l.).

Vi tar totalansvar for driften av din infoskjerm-løsning.

– Skybasert tjeneste for digitale infoskjermer