Maskinvare

Funn leverer maskinvare i alle varianter. Og vi kan ta totalansvar for den daglige driften av din virksomhets utstyr, enten det dreier seg om servere, PCer, brannmurer, routere, switcher, kassaløsninger, smarttelefoner, nettbrett, skrivere, scannere, m.m.

FUNN PCK (KASSELØSNING/POS)

Komplett kasseløsning for butikker, restauranter o.l. Inneholder PC, kvitterings- og etikettskriver, strekkodescanner, håndholdt kasse, og programvare som håndterer ordre, lager og faktura, samt innkjøp og webshop.

NETTVERKSUTSTYR

Alle varianter av brannmurer, routere, switcher, aksesspunkt osv. Vi tilbyr også radiolink-utstyr som gir din virksomhet mulighet til å opprette et eget bredbåndssamband.

SKRIVERE & SCANNERE

Vi har bred erfaring fra salg og drift av skrivere og scannere, og samarbeider med våre leverandører for å gi deg en stabil og proaktiv driftshverdag.

SMARTTELEFONER/NETTBRETT

Vi leverer alle typer smarttelefoner og nettbrett basert på Android, iOS og Windows. Vi tilbyr også mobilabonnement fra ulike leverandører.

PC’ER

Bærbare og stasjonære PC’er i alle størrelser. Kan leveres med ekstra skjerm(er), tastatur, mus og annet relevant tilleggsutstyr.

SERVERE OG LAGRING

Store eller små servere til kunder med eget datarom, og som ønsker gode råd i forhold til UPS, backup, overvåkning og andre tjenester tilknyttet serverdrift.

VIDEOOVERVÅKNING

Funn tilbyr videoovervåkning fra verdensledende leverandører, tilpasset behovene hos våre kunder.