Kameraovervåkning

Hjem » Tjenester » Kameraovervåkning

Kontorer og arbeidsplasser er ofte utstyrt med dyrt utstyr, og ligger gjerne til i avsidesliggende områder med lite aktivitet utenfor arbeidstiden. Uønskede hendelser skaper utrygghet både for de ansatte og den daglige driften.

Heldigvis har det aldri vært enklere å ta i bruk kameraovervåking; og dagens teknologi gir mange muligheter for automatisert overvåkning. Vi leverer systemer for kameraovervåkning til butikker, bedrifter og organisasjoner i hele Norge. Med ekspertise på datainfrastruktur og fysisk montering tilbyr vi både installasjon og supportavtaler.

Kameraovervåkning gir deg trygghet og oversikt ved at du kan se live video og opptak fra din bedrift, enten via mobilapp eller PC. Dermed kan du enkelt redusere antall uønskede hendelser og øke sikkerheten for bedriften og dine ansatte. Smarte kameraovervåkningsløsninger gjør det mulig å oppdage og forhindre uønskede hendelser.

Hva kan vi hjelpe din virksomhet med?

  • Objektsikring av f.eks. drivstofftanker, dyrt maskineri eller utstyr, kaianlegg, garasjeanlegg og butikker. Intelligente kameraer kan varsle når noen oppholder seg i et område for lenge (og ikke hvis de bare kjører gjennom). Eller de kan varsle dersom noen nærmer seg noe de ikke skal være i nærheten av.
  • Perimetersikring med integrert avansert analyse kan f.eks. sørge for at en busk ikke trigger alarmen. God optikk og IR gjør det mulig å se personer på forbudt område også i stummende mørke.
  • Porttelefon eller automatisk portåpner med skiltgjenkjenning muliggjør automatisk åpning av porten når du kommer på jobb (eller drar fra jobb).
  • Overvåking og dokumentasjon av produksjonen forenkler sertifisering og etterlevelse av lover og regler. F.eks. ved produksjon av matvarer.
  • Personsikring i farlige områder, der det er behov for å automatisk oppdage om en person blir liggende i ro over en periode. Rask utrykning kan da være viktig for å sikre liv og helse. Ved hjelp av en alarmsentral koblet til kamerasystemet kan vi på en byggeplass passe på dine ansatte, og raskt tilkalle nødetatene dersom uhellet er ute.

Ønsker du mer informasjon?

Fyll inn kontaktskjemaet eller send meg en e-post så hjelper jeg deg gjerne i gang.

Caroline Lampe Alsén

Salgskonsulent i Funn

Send epost