Nettverk

Hjem » Tjenester » Nettverk

Nettverk og nettverksteknologi i mange ulike former omgir oss døgnet rundt. Også for de fleste virksomheter med behov for kommunikasjon med omverdenen. Det kan være nettverk som f.eks. Internett, mobilnett, trådløst nett, lokalnett og virtuelle nett. Med kanskje uforståelige forkortelser på teknologi som f.eks. 5G, WLAN, LAN, VLAN, VPN.

For oss er kompleksiteten rundt de ulike nettverkene og teknologiene løst gjennom spisskompetanse og mer enn 30 års erfaring fra utrulling av nettverk i alle former. Helt fra tiden før Internett ble kommersielt tilgjengelig i Norge i 1993; da vi var en av de første tilbyderne av Internett til bedriftsmarkedet i Norge.

Internett og bredbånd

Vi samarbeider med store nasjonale leverandører av Internett, fiber og bredbåndstjenester fra Telenor, Signal og GlobalConnect. Og kan derfor levere bredbåndstjenester til de fleste norske virksomheter. Inkludert tjenester som gir sikker og rask privat tilkobling til skytjenester i Microsoft Azure (ExpressRoute).

Trådløst nettverk

Vi tilbyr trådløse nettverk som tjeneste. Inkludert sentralisert drift og mulighet for gjestetilgang. Det gir våre kunder stabile, sikre, og kostnadseffektive nettverk som kan utvides i takt med kundenes utvikling.

Andre nettverk og nettverksteknologier

Vi kan tilby det meste innen nettverk og nettverksteknologi. Kontakt oss for en uforpliktende prat rundt behovet i din virksomhet.

Ønsker du mer informasjon?

Fyll inn kontaktskjemaet eller send meg en e-post så hjelper jeg deg gjerne i gang.

Jack Markus Anthonsen

CISO i Funn

Send epost