Sikkerhet

Hjem » Tjenester » Sikkerhet

Alle virksomheter, uansett størrelse, kan bli angrepet digitalt i en eller annen form. Ingen kan garantere for at de unnslipper svindelforsøk, utpressing eller andre typer angrep. Det som kan gjøres for å beskytte seg mot angrep er å holde tritt med utviklingen gjennom kontinuerlige oppdateringer/oppgraderinger, benytte tjenester som gir optimal sikkerhet, sørge for god kunnskap i alle ledd i virksomheten, og benytte rutiner for kontinuerlig forbedring av sikkerheten.

Hva er «sikkerhet»?

Sikkerhet er en kultur. Der samhandling mellom mennesker, teknologi og virksomheten er nøkkelen for god sikring av virksomhetskritiske data og personvern. Ansatte i en virksomhet bør ha kunnskaper om hvordan de skal beskytte seg selv og virksomheten mot angrep, de bør benytte teknologi med tilstrekkelig sikkerhet, og de bør ha gode rutiner for hvordan de skal behandle informasjon for å sikre at den ikke kommer på avveie.

Hvordan kan Funn hjelpe din virksomhet?

Vi har over 30 års erfaring med rådgivning, opplæring, tjenester og utstyr knyttet til sikkerhet i bedriftsmarkedet og offentlige institusjoner. Våre rådgivere og konsulenter kan bistå med alt fra opplæring av ansatte til avanserte tjenester og utstyr som benytter kunstig intelligens for å stoppe angrep før de gjør skade.

Det gjelder også kunder som behandler sensitive personopplysninger, som f.eks. helsedata. Siden 2007 har vi gjennom partnerskapet med Norsk Helsenett opparbeidet oss sterk kompetanse og mye erfaring rundt leveranse av sikre systemer for virksomheter innenfor helsesektoren.

I tillegg kan vi bistå i prosjekter der målet er å tilfredsstille Personopplysingsloven/GDPR gjennom kartlegging av systemer og personopplysninger, gjennomføring av risikovurderinger, m.m.

Ønsker du mer informasjon?

Fyll inn kontaktskjemaet eller send meg en e-post så hjelper jeg deg gjerne i gang.

Jack Markus Anthonsen

CISO i Funn

Send epost